Köpvillkor webbshop

PRIS

I priserna ingår moms med 25%. Avgift för frakt tillkommer med 59kr när du handlar för under 499 kr. Order över 499 kr är helt fraktfritt vid köp ur webbshoppen.

Leverans

Dina varor skickas inom tre arbetsdagar från arbetsdagar från vårt lager. Om någon vara mot förmodan skulle vara tillfälligt slut återkopplas du omgående med information om leveranstid.

Vi står för transportrisken från vårt lager till dig. Du står för risken vid eventuell retur till oss. Vid emottagande av din beställning kontrollera noga så att inte emballaget är skadat. Vid skadad vara måste det noteras i transportörens fraktdokument. Du skall även ta ett foto på varan och maila det till info@minikollektion.se. När detta är gjort ersätter vi den skadade varan.

Garanti

Garanti lämnas i enlighet med konsumentköplagen. Maila bild på skadan till info@minikollektion.se

Ångerrätt och öppetköp i 30 dagar 

Vi följer konsumentverkets rekommendationer. produkten och produktförpackningen ska vara i oförändrat skick, d.v.s. oanvänd och inte förstörd eller skadad. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt och öppetköp i 30 dagar.

Ej uthämtade varor

För varor som kommer i retur till oss på grund av att kund inte tågir emot eller hämtat ut varorna debiterar vi 250 kr. Detta är för att täcka de dubbla frakterna (till dig och sedan tillbaka) samt för plock och uppackning av varor.

Sekretess, säkerhet och personuppgifter

Genom din registrering och / eller beställning samtycker du till att Minikollektion lagrar och använder uppgifter om dina inköp samt de kontaktuppgifter du lämnar. Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet och garanterar att dina kunduppgifter endast används av Minikollektion.

Uppgifterna lagras och används för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig.

 

Cookies?

Minikollektion.se använder cookies.